Puține sunt acele grădini care nu au cel puțin un soi de trandafir care să decoreze nu numai prin culoare ci și prin parfumul lor deosebit și atât de iubit.

Există nenumărate soiuri de trandafiri, pe lângă că aceștia pot fi arbuști, cățărători sau miniatur, se diferențiază prin culori, parfum, marimea și forma petalelor, astfel încât pot decora chiar și grădinile celor mai exigenți pasionați de flori.  Aceștia iubesc soarele și nu au pretenții exagerate în ceea ce privește solul și îngrijirea, fiind niște plante robuste, rezistente la boli și la dăunători. Primăvara, înainte de perioada de vegetație, trandafirii trebuie tunși pentru stimularea creșterii și  o ramificare bogată, iar în perioada înfloririi de obicei pe tot parcursul verii, se recomandă administrarea unui îngrășământ pentru înflorire abundentă.

Vă așteptăm cu o gamă variată de trandafiri, arbuști, cățărători, miniatur, altoiți pe trunchi, pe spalier, cupole cu trandafiri cățărători, de diverse mărimi și culori, pentru toate gusturile!