Chiar dacă sezonul de grădinărit este într-o scurtă pauză, la Nea Garden Center este forfotă maximă și în această perioadă: suntem alături de clienții noștri în alegerea bradului de Crăciun,  iar spiridușii care vara plantează flori minunate în jardiniere și vă consiliează în alegerea plantelor, acum muncesc la pregătirea arnajamentelor de Crăciun, iar la cerere vă împodobesc chiar și bradul.

Este un sezon minunat și ne bucurăm pentru curtea plină de vizitatori de toate vârstele: părinți cu copii mici care vor cel mai flumos blad,  bunici care aleg brăduțul ca să îi bucure pe nepoți, cupluri de tineri care își cumpără primul brăduț de casă nouă și mulți altii, la fel de simpatici și de încântați de tot procesul alegerii bradului de Crăciun.

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-o acordați an de an, vă mulțumim că ne oferiți șansa să vă fim alături în fiecare sezon și vă așteptăm cu drag și anul care vine!

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.