Nea Garden Center la Electric Castle 2017

Festivalul Electric Castle aduce bucurie nu doar iubitorilor de muzica si petreceri, dar si iubitorilor de plante, deoarece este deja vestita puterea magica a acestui festival de a aduce ploaia dupa zile toride de iulie, cand gradinarii si-au pierdut orice speranta ca vor mai vedea strop de ploaie din senin.

Festival Goers endure the rain at  main stage during T In The Park FestivalCa o rasplata pentru aducerea ploii, Nea Garden Center doreste sa isi arate recunostiinta printr-un parteneriat cu Electric Castle, completand peisajul festivalului cu cei mai frumosi palmieri si cele mai speciale plante, numai bune sa ii incante vizual pe melomani, dar si sa inveseleasca atmosfera in caz de exces de averse de ploaie.

index Continue reading

Nea Garden Center inscris pe SEAP

Nea Garden Center s-a inscris in SEAP – sistemul electronic de achizitii public, prin care diverse institutii ( printre care si Primariile ) pot achizitiona produse de la diverse firme.485_image_1Detalii despre SEAP gasiti pe site-ul acestora: www.seap.ro

Nea Garden Center pune la dispozitie plante decorative, pomi fructiferi, ghivece de ceramica dar si servicii de proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, din dorinta de a transforma orice spatiu gri intr-o oaza de frumusete si relaxare.

Spatiile amenajate de noi incanta privile de fiecare data si inspira in mod pozitiv, iar aceasta colaborare doreste sa faciliteze comunicarea dintre noi si primariile interesate de o schimbare benefica atat pentru locuitori cat si pentru vizitatori.

garden-design_6122Spatiile verzi au un puternic impact pozitiv asupra calitatii vietii si starii de sanatate a populatiei, dar au o deosebita importanta si din punct de vedere estetic, deoarece atenueaza impresia de rigiditate şi ariditate a oricarui mediu construit –mediu ce domina in oraşe. Prin valoarea amenajarilor peisagistice, spatiile verzi dau identitate asezarilor umane, constituind „o arta accesibila, usor de inteles si apropiata tuturor, pentru ca foloseste elemente naturale ce exercita o atractie spontana” (A.-F. Iliescu, 2006, p. 103).

 

Petunii și mușcate

Sezonul florilor este abia la început, iar curtea noastră s-a umplut de petunii și mușcate multicolore, în așteptarea iubitorilor de flori și de atmosferă de primăvară. Vă așteptăm cu ghivece cu mușcate, coșuri suspendate cu petunii bogate și multe alte surprize pline de flori! Continue reading

Nea Garden Center – parterner Transilvania Hunting, Fishing and Camping 2017

Intre 5 si 7 mai se desfasoara la Cluj Napoca Transilvania Hunting, Fishing and Camping 2017, expozitie si targ specializat in vanatoare (arme si munitii de vanatoare sportiva, diverse echipamente pentru vanatoare, gastronomie cu specific vanatoresc, etc.), pescuit (Undite si mulinete pentru pescuit sportiv, accesorii si echipamente pentru pescuit, echipament de camping pentru pescuit, tehnologii de piscicultura de agreement, etc.),  agrement outdoor si sporturi extreme  ( echipamente de camping, ambarcatiuni pentru pescuit sportiv, ATV-uri si SUV-uri, rulote si alte echipamente de campare , echipamente si accesorii pentru sporturi extreme etc. )

17952003_1295355207226842_5930290733564958129_n

Expozitia are loc la Centrul Expozitional ExpoTransilvania Cluj. “TRANSILVANIA HUNTING , FISHING & CAMPING 2017” mijloceste in mod profesional intalnirea intre companiile producatoare, firmele de import, distribuitori si companiile de servicii cu partenerii si consumatorii, favorizand schimbul de idei, informatii , contacte si ilustrand intr-o masura corecta dezvoltarea necesitatile si tendintele pietei de profil din Romania. Continue reading

Cu o floare nu se face primăvară

Dar cu o grădină de flori, cine știe? :)

E timpul să scoatem uneltele de grădinărit, cheful de aer curat și idelile de amenajat grădina, deoarece încep să sosească plantele noi și interesante, vin și pomii și arbuștii fructiferi și nu mai e mult nici până la iubitele noastre mușcate și petunii.

Întâmpinăm primăvara la Nea Garden cu varietăți superbe de magnolii, cu flori roz, albe sau galbene (Soulangeana, Susan, Stelata, Elisabeth), Magnolia grandiflora (diferite dimensiuni), Cercis cu florile sale roz care apar înaintea frunzelor, Forsythia (Ploaia de aur cu floricele galbene), urmează să primim Syringa vulgaris, cunoscut popular ca și liliac (cu flori mov sau albe), Philadelphus – iasomia parfumată de grădină și multe alte soiuri ideale pentru clima țării noastre.

Continue reading

În așteptarea primăverii

În scurt primăvara va exploda într-o feerie de culori și parfumuri pline de viață, grădinile vor îmbrăca veșmânt de lalele, zambiluțe, dar până atunci să ne delectăm cu amintirile primăverilor trecute.

Sarbatori Fericite

Nea Garden Center multumeste clientilor si colaboratorilor pentru inca un an frumos impreuna si va doreste un sfarsit de an linistit, Sarbatori Fericite si un An Nou prosper!

Speram sa va putem fi alaturi si in anul care vine, fie ca va doriti o gradina de vis, o floare care sa va infrumuseteze locuinta sau doar sfaturi despre plante, flori si gradini.

Va asteptam cu mult drag si in 2017!

8

Nea Garden Center partener Lyoness

Iubitorii de plante si flori si pasionatii de cumparaturi si economii se alatura intr-un parteneriat prosper si plin de surprize!

Lyoness nu mai are nevoie de introducere, deoarece din 2003 pana acum a avut timp suficient sa isi faca un nume cunoscut si apreciat,  iar incepand din toamna acestui an, Nea Garden Center se alatura acestei mari familii, punand la dispozitia clientilor avantajele speciale oferite de noul parteriat.

Mai multe detalii despre Lyoness puteti citi direct pe pagina lor: https://www.lyoness.com/ro/about-lyoness iar informatii despre cum sa beneficiati si dvs de aceste beneficii va oferim cu drag direct in Garden Center-ul nostru de pe Avram Iancu 322 din Floresti, Cluj Napoca.

lyoness-logo

 

Echipa Nea Garden Center si Lyoness va ureaza Sarbatori Fericite si un An nou prosper!

Teatrul imposibil

Nea Garden Center la Zilele Culturale Maghiare Cluj Napoca

Vă așteptăm cu drag  în atmosferă de sărbătoare și în acest an la Zilele Culturale Maghiare din Cluj Napoca, unde puteți admira cele mai frumoase plante și flori, la standul nostru de pe str. Mihail Kogalniceanu, începând de miercuri, 17 august, pâna duminică seara (9:00 – 21:00).

IMG_1722

« Older posts