Nea Garden Center s-a inscris in SEAP – sistemul electronic de achizitii public, prin care diverse institutii ( printre care si Primariile ) pot achizitiona produse de la diverse firme.Detalii despre SEAP gasiti pe site-ul acestora: www.seap.ro

Nea Garden Center pune la dispozitie plante decorative, pomi fructiferi, ghivece de ceramica dar si servicii de proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, din dorinta de a transforma orice spatiu gri intr-o oaza de frumusete si relaxare.

Spatiile amenajate de noi incanta privile de fiecare data si inspira in mod pozitiv, iar aceasta colaborare doreste sa faciliteze comunicarea dintre noi si primariile interesate de o schimbare benefica atat pentru locuitori cat si pentru vizitatori.
Spatiile verzi au un puternic impact pozitiv asupra calitatii vietii si starii de sanatate a populatiei, dar au o deosebita importanta si din punct de vedere estetic, deoarece atenueaza impresia de rigiditate şi ariditate a oricarui mediu construit –mediu ce domina in oraşe. Prin valoarea amenajarilor peisagistice, spatiile verzi dau identitate asezarilor umane, constituind „o arta accesibila, usor de inteles si apropiata tuturor, pentru ca foloseste elemente naturale ce exercita o atractie spontana” (A.-F. Iliescu, 2006, p. 103).