Festivalul Electric Castle aduce bucurie nu doar iubitorilor de muzica si petreceri, dar si iubitorilor de plante, deoarece este deja vestita puterea magica a acestui festival de a aduce ploaia dupa zile toride de iulie, cand gradinarii si-au pierdut orice speranta ca vor mai vedea strop de ploaie din senin.
Ca o rasplata pentru aducerea ploii, Nea Garden Center doreste sa isi arate recunostiinta printr-un parteneriat cu Electric Castle, completand peisajul festivalului cu cei mai frumosi palmieri si cele mai speciale plante, numai bune sa ii incante vizual pe melomani, dar si sa inveseleasca atmosfera in caz de exces de averse de ploaie.

indexAsteptam cu drag pozele voastre de la festival, pe pagina noastra de Facebook: Nea Garden Center, reteta magica este la indemana voastra: muzica buna, prieteni, buna dispozitie la umbra palmierilor, fie vremea cum o fi. Noi va tinem pumnii din Garden Center si ne pare rau ca nu putem fi acolo cu voi, dar cineva trebuie sa aiba grija si de plantute :p

cycas-revoluta-propagation.jpgNea Garden Center va doreste petrecere placuta si la cat mai multe amintiri frumoase!