Centrul de grădinarit Nea Garden Cluj comercializeaza: plante și piatră, proiectează și întreține grădini și spații verzi, execută amenajări peisagistice.

Centrul de grădinărit Nea Garden, înființat în anul 2007, s-a născut din dorința de a aduce în orașul tău produse deosebite și accesibile și totodata de a veni cu ceva nou pe piața din Romania, servicii personalizate și consultanță în amenajarea grădinilor. Prin magazinul nostru vă oferim o gamă largă de produse: plante, conifere, copaci ornamentali, tufe și arbuști, plante cu flori, plante exotice, cactuși, plante aromatice, arbusti și pomi fructiferi, piatra ornamentală naturală – pentru stâncării și diverse amenajări, pentru pavaje și placări, pietriș color în mai multe granulații și culori, ghivece și jardiniere, pământ, turbă, îngrășăminte pentru flori și plante, îngrășăminte profesionale pentru gazon.

În primăvara anului 2014 am deschis încă un punct de lucru, în parcarea Centrului Comercial Cora din Cluj Napoca, un colțișor de rai pentru iubitorii de plante.

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

Echipa noastră este formată din pasionați de grădinărit, cu o vastă experiență în domeniu și vă așteaptă cu sfaturi și informații utile cu și despre plante. Suntem aici pentru a vă ajuta în realizarea grădinii dumneavoastră de vis, dar și pentru a vă înfrumuseța balconul cu cele mai potrivite flori pentru jardiniere sau plante de interior.

Colegele noastre pasionate de design floral pregătesc cele mai frumoase aranjamente de sezon în funcție de stilul preferat al clientului, fie că este vorba de aranjamente de Paști, buchețele cu flori de vară, aranjamente florale de toamnă sau coronițe de Advent și de Crăciun.